SKANDAL U SRCU SEVERNE MITROVICE! Zbog posete lažnog ministra Svečlje, Kurtijeva policija uklonila zastavu Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 18:13

SKANDAL U SRCU SEVERNE MITROVICE! Zbog posete lažnog ministra Svečlje, Kurtijeva policija uklonila zastavu Srbije

Još jedan u beskrajnom nizu primera kako Kurtijev režim ugnjetava Srbe na njihovim vekovnim ognjištima.

Takozvana kosovska policija uklonila je danas bilbord sa zastavom Srbije na brdu u naselju Kroi i Vitakut u severnom delu Kosovske Mitrovice, saopštio je zamenik direktora policije za region Sever Veton Eljšani.

On je naveo da je to učinjeno zbog posete ministra unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalja Svečlje, prenosi Ekonomija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onlajn.

- Kosovska policija je danas obezbeđivala naselje Kroi i Vitakut dok su u poseti bili ministar unutrašnjih poslova i ministar lokalne samouprave. Za to vreme je uklonjen bilbord koji je bio na brdu u blizini - rekao je Eljšani.

Nakon svakodnevnog terora koji srpsko stanovništvo na Kosmetu proživljava od strane Kurtijevog režima, poput nedavne sramotne odluke o ukidanju dinara na celoj teritoriji Kosova i Metohije, ovo skidanje srpske zastave i aktivno zabranjivanje srpskom narodu na nacionalni ponos i identitet samo je jedan u nizu primera onoga što Kurtijev režim na Kosmetu zaista predstavlja.

Čitav Zapad i dalje žmuri na ovo ustoličavanje diktatorskog režima u 21. veku u srcu Evrope.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Marko Kolašinac
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.