SIGURNO ĆETE SE NAJEŽITI! Pogledajte kako tamnoputa Izabel PEVA O KOSOVU, dirnuće vas u SRCE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIGURNO ĆETE SE NAJEŽITI! Pogledajte kako tamnoputa Izabel PEVA O KOSOVU, dirnuće vas u SRCE (VIDEO)

Ovu pesmu rado pevaju mnogi izvođači, a jedna od najpopularnijih verzija je ona koju izvode Ivana Žigon i grupa Kosovski božuri.

Srbi su i prethodnih vekova utehu tražili u pesmi, kada je teško, pa ni danas nije drugačije, a pesma "Oj Kosovo, Kosovo" je naročito postala popularna poslednjih godina.

Pre nekoliko godina ja Jutjubu je ovu pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvela Portorikanka Samira Parila, ali kada čujete tamnoputu Izabel kako peva, verujemo da ćete se složiti da je ovo jedno od najboljih izvođenja, i da će vam poći suze na oči.

Ovaj snimak nastao je početkom septembra na svadbi u jednoj vili u Kelebiji. Nije nam poznato za koga se divna crnkinja udala, a na smiimku se vidi da je njen nastup izazvao opšte oduševljenje.

Ne sumnjamo da će njen glas dirnuti i najtvrđa srca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.