SHVATILI KOLIKU GREŠKU SU NAPRAVILI PA PODVILI REP! BEDŽET PACOLI: Takse će biti ukinute sledeće sedmice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SHVATILI KOLIKU GREŠKU SU NAPRAVILI PA PODVILI REP! BEDŽET PACOLI: Takse će biti ukinute sledeće sedmice!

Zamenik lažnog kosovskog premijera Kosova Bedžet Pacoli veruje da bi sledeće sedmice tzv. kosovska vlada mogla da suspenduje takse od 100 odsto na proizvode srpskog i bosanskog porekla, ali istovremeno smatra da bi najispravnije bilo da se o njihovom ukidanju razgovara u danu kad dve strane sednu ponovo za pregovarački sto

- Verujem da će takse biti suspendovane naredne sedmice i ja ću na tome insistirati u svim razgovorima sa našim partnerima koje imamo i koje ćemo imati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ubuduće - rekao je Pacoli za kosovsku javnu televiziju.

On, međutim, napominje da dijalog ne bi trebalo da bude uslovljen taksama, te dodaje da bi o taksama moglo da se razgovara i istog dana kad se sedne za pregovarački sto.

- To je najispravniji način. Nema potrebe ni da mi nekog drugog uslovljavamo, zato treba da sednemo za sto i pogledamo se u oči. Ja se slažem s tim da taksa ostane na snazi do trenutka kada mi budemo seli sa srpskom stranom i počeli dijalog - rekao je Pacoli, prenosi Gazeta ekspres.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.