Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 13:17

"PRELAZNI PERIOD JE ŠARENA LAŽA" Petković: Kurti oterao vozila Henderson i NBS, zabranio transport dinara na Jarinju

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je danas, po nalogu Aljbina Kurtija, na administrativnom prelazu Jarinje zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara, namenjenih za isplatu plata, penzija i socijalnih davanja za Srbe i druge nealbanske stanovnike Kosova i Metohije čiji opstanak zavisi od priliva sredstava iz budžeta Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo zabranjen prolazak pošiljke dinara na Kosovo

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2024

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je danas na prelazu Jarinje zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara, namenjenih za isplatu plata, penzija i socijalnih davanja.

Nastavak na Radio 021...

Kancelarija: Na prelazu Jarinje zaustavljena pošiljka dinara za isplatu plata i penzija na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2024

Vladina Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je kosovska policija na administrativnom prelazu Jarinje danas zaustavila pošiljku dinara iz centralne Srbije, namenjenu isplati plata, penzija i socijalnih davanja iz budžeta Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Petković: Kurti zaustavio još jednu pošiljku dinara

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2024

BEOGRAD - Po nalogu premijera samoproglašenog Kosova Aljbina Kurtija, danas je na administrativnom prelazu Jarinje zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara namijenjenih za isplatu plata, penzija i socijalnih davanja za Srbe i druge nealbanske stanovnike Kosova i Metohije, čiji opstanak zavisi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.