SAMARDŽIĆ: SRBI SA SEVERA KOSOVA ŽIVE U PRAVOM GETU

Izvor: Kurir, 13.Avg.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMARDŽIĆ: SRBI SA SEVERA KOSOVA ŽIVE U PRAVOM GETU

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Slobodan Samardžić ocenio je da Srbi na severu Kosova žive u getu i da je Vlada Srbije rešena da Srbe sa Kosova i Metohije ostavi "sebi samima zarad svojih sitnih vazalskih interesa".

"Od kako su se predstavnici vlasti Srbije saglasili sa jednostranim akcijama Kfora i albanskih institucija na administrativnoj granici, Srbi na severu Kosova žive u pravom getu", rekao je Samardžić.

Kako je ocenio, njihovo sadašnje stanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bez osnovnih životnih uslova i potrepština, predstavlja pravo lice današnje Evrope i Srbije kao njenog "vazala".

"To je rezultat dogovora kojim se vlasti Srbije danas ponose. Na severu Kosova se planski stvara atmosfera očaja kako bi i Srbi iz tog dela pokrajine odustali od otpora natovskoj i albanskoj okupaciji", istakao je Samardžić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.