SAD traže nekog poput Holbruka zbog Kosova

Izvor: Danas, 25.Feb.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD traže nekog poput Holbruka zbog Kosova

Ne iznenađuje vest da će američki karijerni diplomata Filip Riker zameniti Vesa Mičela, koji je nedavno podneo ostavku, na funkciji pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, komentarišu za Danas predstavnici diplomatskih krugova. Članak SAD traže nekog poput Holbruka zbog Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD traže nekog poput Holbrooka zbog Kosova

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Feb.2019

BEOGRAD - Ne iznenađuje vest da će američki karijerni diplomata Philip Reeker zameniti Wesa Mitchella, koji je nedavno podneo ostavku, na funkciji pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, komentarišu za Danas predstavnici diplomatskih krugova...Naši sagovornici tvrde da je Amerika...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Riker zadužen za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine

Izvor: RTS, 25.Feb.2019

. Filip Riker, američki karijerni diplomata koji će 18. marta zameniti Vesa Mičela na mestu šefa Biroa Stejt departmenta za evropske i evroazijske poslove, biće takođe zadužen i za proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine, kao i za pristupanja Albanije Evropskoj uniji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.