SAD JE JASNO DA IMAMO POSLA SA PRAVIM POLITIČKIM OLOŠEM Brutalna reakcija Vučevića na imenovanje političkih patuljaka Rašića i Trajkovićeve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 21:44

"SAD JE JASNO DA IMAMO POSLA SA PRAVIM POLITIČKIM OLOŠEM" Brutalna reakcija Vučevića na imenovanje političkih patuljaka Rašića i Trajkovićeve (FOTO)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na svom Instagram profilu povodom imenovanja Rade Trajković i Nenada Rašića za ministra u takozvanoj kosovskoj vladi.

- Imenovanje političkih patuljaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilje, nije samo kršenje svih principa demokratije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalje partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želja za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM.

- Sada je svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti, sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći.

- Nadam se da je svima jasno da sada moramo još čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje- stoji na Instagramu Vučevića.

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: "Moramo čvršće da podržimo predsednika"; Petković: "Odgovor kakav zaslužuju"

Izvor: B92, 01.Dec.2022

Podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom izjave o Aljbinu Kurtiju pružili su Miloš Vučević RS i potpredsednika Glavnog odbora SNS Vladimira Orlić..."Imenovanje političkih patulјaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.