Rita Ora PONOVO PROVOCIRA Srbe: Jadan potez pevačice podigao prašinu u medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 14:09

Rita Ora PONOVO PROVOCIRA Srbe: Jadan potez pevačice podigao prašinu u medijima

Pevačica je možda bežala sa časova istorije i geografije tokom školovanja, pa joj se desio ovakav kiks.

Britanska pevačica albanskog porekla Rita Ora ponovo je postala tema rasprave na društvenim mrežama.

Naime, kontroverzna pevačica albanskog porekla je gostovala u američkom podkastu "Dear Media", a delovi intervjua su osvanuli na TikToku i po svemu sudeći, Rita Ora se nije baš proslavila ni ovde.

Naime, Rita je izjavila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo nekada bilo deo Albanije, ističući da je rođena na "tzv. Kosovu" koje je, prema njenim rečima, bilo deo albanske teritorije!? Ova izjava izazvala je negativne komentare na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici istakli da Kosovo nikada nije bilo deo Albanije, već Srbije. Očigledno je da pevačici geografija nije jača strana.

Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana - rekla je pevačica i šokirala izjavom.

To je divno, kada sam ja počinjala 2012, toga nije bilo. Sada imamo Duu Lipu, Bebe Reksu i to je prelepo. Mislim da je prirodno da nas upoređuju, pogotov što nas nema mnogo u svetu... ali nas tri smo baš različite... - rekla je između ostalog pevačica, ali taj deo je prošao neprimećeno zbog prve sramotne izjave o Kosovu i Albaniji.

Naravno, komentari ispod videa bili su brutalni i mnogi su je prozivali da širi laži i da treba pročita koju istorjsku knjigu.

- "Kosovo nikad nije bilo deo Albanije ali OK", "Pitam se kad je Kosovo bilo deo Albanije, razlog što je nikad nisam volela je što priča da je Kosovo deo Albanije hahahahahaha, "Kosovo deo Albanije?! Kosovo nikad nije bilo deo Albanije - a pre nego što počneš da širiš laži, pročitaj nešto iz istorije, molim te", "Austrija je Slovenija, ako pratimo tu logiku da je Kosovo Albanija"- samo su neki od komentara ispod pevačicine izjave koju možemo tretirati samo kao neuspešnu provokaciju potkrepljenu lažima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zašto je Rita Ora POBEGLA IZ SRBIJE? Slagala javnost da je rođena u Albaniji, ali to nije njen JEDINI ISPAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023

Svetski poznata pevačica odlučila da oblikuje istoriju i geografiju kako joj se ćefne....Pevačica Rita Ora, rođena je na teritoriji Republike Srbije, konkretno u Autonomnoj Pokrajini Kosovu i Metohiji, a sada se polemiše o njenoj poslednjoj izjavi, koje je očito još jedna provokacija ili suštinsko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.