Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić: Kfor se vraća u bazu, rok pomeren za sutra

Predstavnici Kfora dogovorili su se danas posle razgovora sa predstavnicima lokalne samouprave na barikadi u selu Jagnjenica kod Zupča da se vrate u bazu i da odustanu od daljih pokušaja transporta dok se ne završi za sutra zakazana sednica skupština opština severa Kosova, javlja „Tanjug“ Predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić saopštio je da se sa potpukovnikom snaga Kfora Klausom Gladom dogovorio da se transport Kfora vrati u svoju bazu. "Neće biti nikakvih akcija ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KFOR trenutno na potezu

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2011

. . . Predstavnici Kfora dogovorili su se danas posle razgovora sa predstavnicima lokalne samouprave na barikadi u selu Jagnjenica kod Zupča da se vrate u bazu i da odustanu od daljih pokušaja transporta dok se ne završi za sutra zakazana sednica skupština opština severa Kosova. .

Nastavak na RTV Pink...

Zajednička sednica odbornika sa severa Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2011, 02:04

Odbornici četiri skupštine opštine sa severa Kosova danas će održati zajedničku sednicu u Zubinom Potoku kako bi pronašli prihvatljiva rešenja za barikade a nakon toga će se sastati sa predstavnicima Kfora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.