Rikalo smenio direktora kosovske Agencije za razvoj poljoprivrede, razlog „zastrašivanje“

Izvor: Danas, 11.Maj.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikalo smenio direktora kosovske Agencije za razvoj poljoprivrede, razlog „zastrašivanje“

Kosovski ministar poljoprivrede Nenad Rikalo je smenio direktora Agencije za razvoj poljoprivrede Elhamija Hajdarija jer je odbio da odobri grant prizrenskoj kompaniji povezanoj sa ministrovom suprugom Biljanom, piše danas Koha Ditore. Članak Rikalo smenio direktora kosovske Agencije za razvoj poljoprivrede, razlog „zastrašivanje“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apostolova o kosovskim sportistima: Treba poštovati evropske vrednosti

Izvor: Danas, 11.Maj.2018

Šef Kancelarije Evropske unije u Prištini Natalija Apostolova je, odgovarajući na pitanje o uskraćivanju mogućnosti da kosovski poslanici i karatisti učestvuju na događajima u Srbiji, izjavila da je potrebno uvek poštovati evropske vrednosti, piše danas Koha Ditore. Članak Apostolova o kosovskim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.