Reprezentativcu Rusije zabranjen ulaz na Kosovo

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 18:57

Reprezentativcu Rusije zabranjen ulaz na Kosovo

Reprezentativac Rusije u futsalu, Ivan Čiškala, nije mogao da uđe na teritoriju tzv. države Kosovo.

On je futsaler Benfike i trebalo je da turnir elitne runde Lige šampiona igra u Prištini, međutim, njemu je zabranjen ulaz na teritoriju južne srpske pokrajine.

Nije objašnjeno zbog čega nije mogao da prođe granicu, ali je već izvesno da će Benfika biti lišena pomoći jednog od najboljih igrača.

Na ovom turniru učestvuju još i domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Priština, predstavnik Slovenije Dobovec, kao i kazahstanski šampion Kairat Almati.

Samo pobednik turnira ide na fajnal-for, a u drugoj grupi u Lisabonu biće srpski tim Loznica, a za rivale će imati domaći Sporting, Anderleht i Haladaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.