Ramuš Haradinaj novi premijer Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramuš Haradinaj novi premijer Kosova

Ramuš Haradinaj, lider Alijanse za budućnost Kosova koji bi, prema izvorima i pisanju medija, na osnovu postignutog sporazuma opozicije trebalo da bude sledeći premijer Kosova poručio je danas da će se angažovati za evropsko Kosovo na kome će se svaki građanin osećati slobodno. Predog četiri opozicione partije Albanaca da novi premijer kosovske vlade bude Ramuš Haradinaj je neustavan, ocenili su predstavnici Ustavnog suda i kabineta predsednice Kosova, piše portal Gazetatribuna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Haradinaj premijer, Tači u opoziciji

Izvor: Politika, 10.Jun.2014

PRIŠTINA – Ramuš Haradinaj, lider Alijanse za budućnost Kosova koji bi, prema izvorima i pisanju medija, na osnovu postignutog sporazuma opozicije trebalo da bude sledeći premijer Kosova poručio je danas da će se angažovati za evropsko Kosovo na kome će se svaki građanin „osećati slobodno.„..Haradinaj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.