Izvor: Blic, 23.Jan.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama našao način da ZAOBIĐE PREDSEDNIKA: Preuzeo ministarsku funkciju, pa je prepustio Albancu sa Kosova čije je imenovanje ODBIJENO

Albanski premijer Edi Rama dan nakon preuzimanja dužnosti ministra spoljnih poslova, izjavio je da tu dužnost prepušta Gentu Čakaju, Albancu s Kosova, čije postavljenje na ministarsku poziciju je ranije odbio da potpiše predsednik države Iljir Meta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO JE LUKAVI RAMA PREVARIO PREDSEDNIKA, A U PRIČI SE POMINJE I SRBIJA? Proglasio sebe za šefa diplomatije, pa funkciju prebacio Albancu sa Kosova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019

Albanski premijer Edi Rama dan nakon preuzimanja dužnosti ministra spoljnih poslova, izjavio je da tu dužnost prepušta Gentu Čakaju, Albancu s Kosova, čije postavljenje na ministarsku poziciju je ranije odbio da potpiše predsednik države Iljir Meta. ..- Ovoje najkaća izjava u mom životu. Ja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.