Rakić o Vučićevoj poseti Kosovu: To je razlika između njega i političkih lešinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić o Vučićevoj poseti Kosovu: To je razlika između njega i političkih lešinara

Gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice ocenio da će se na taj način ohrabriti Srbi iz južne pokrajine

Gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić kazao je da je dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovo i Metohiju od višestrukog značaja za Srbe koji žive na tim prostorima. On kaže da će Vučić na taj način ohrabriti kosmetske Srbe.

Pročitajte i:

- Njegovom posetom šalje se poruka Prištini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i međunarodnoj zajednici, da Srbija neće dozvoliti da bilo ko iskoristi trenutnu situaciju za neke avanture kada je u pitanju sever Kosova i Metohije - rekao je Rakić i dodao da će Vučić svojim dolaskom još jednom potvrditi posvećenost borbi za Srbe i Kosovo i Metohiju.

Rakić je kazao da je upravo to razlika između Aleksandra Vučića i, kako je rekao, političkih lešinara kojima je Kosovo i Metohija tema za predizbornu kampanju za izbore u Beogradu.

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice kažu da im dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovo i Metohiju uliva nadu da će im budućnost biti izvesnija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.