Rakić dobio policijsko obezbeđenje

Izvor: RTV Pink, 04.Sep.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić dobio policijsko obezbeđenje

Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić kaže da ga je kosovska policija obavestila da se sprema atentat na njega



Goran Rakić je, zbog pretnje atentatom, dobio policijsko obezbeđenje."Iz nekih drugih izvora obavešten sam da je jedno lice albanske nacionalnosti uhapšeno", rekao je Rakić za agenciju Beta i dodao da nije zabrinut jer veruje policiji koja je preduzela sve mere obezbeđenja. Regionalni komandir KPS-a za sever Kosova Željko Bojić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << nije mogao da govori o detaljima, ali je rekao da "policija raspolaže određenim saznanjima vezanim za bezbednost Gorana Rakića". "Policija je preduzela sve mere obezbeđenja i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice može u potpunosti da obavlja svoje aktivnosti", rekao je Bojić i dodao da se bezbednost može garantovati svakom građaninu, pa i Rakiću. Ispred zgrade u ulici u kojoj Rakić stanuje sada je patrola kosovske policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.