Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radu Trajković podržavaju Srbi sa KIM

KOSOVSKA MITROVICA

Povodom najnovijih, neosnovanih napada na predsednicu „Evropskog poreta Srba sa Kosova i Metohije“ Radu Trajković, upućenih od strane Marka Đurića i Kancelarije za KiM kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, inicijativni odbor Saveza za Srbiju za Kosovo i Metohiju najoštrije osuđuje prljavu kampanju koju prema patrioti i velikom borcu za srpske interese i opstanak Srba na nedeljivom KiM sprovode >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << oni koji su poslednjih godina čineći pogrešno ili ne čineći ništa ugrozili naš opstanak a suverenitet i teritorijalni integritet Republike Srbije suprotno Ustavu doveli u pitanje, navodi s eu današnjem saopštenju.

” Oni isti koji su crtali metu na Oliveru Ivanoviću sada se služe istim modelom,jer nisu zaustavljeni, i to isto čine sa Radom Trajković, ženom, majkom i naučnim radnikom koja je vaspitavala generacije na Medicinskom fakultetu.

Zahtevamo da se zaustavi bezumlje oholih vlastodržaca i zaustavi orkestrirana kampanja sadašnjeg državnog vrha i od njega zavisnih medija prema svim nedužnim političkim borcima za pravdu i istinu a u ovom slučaju Radi Trajković.

Zahtevamo da nadležni organi izvrše bezbednosnu procenu i u skladu sa time obezbede sigurnost i slobodno kretanje za Radu Trajković i njenu porodicu”navodi se u saopštenju koje, u ime:“Inicijativnog odbora SzS za KiM“ potpisuju :

Narodni pokret Srba sa KiM „Otadžbina“

Srpski pokret „Dveri“

„Narodna Stranka“

„Evropski pokret Srba sa KiM“

„Srpski nacionalni forum“

Protest „1 od 5 miliona“ KM i Gračanica

GI „Narodna Pravda”

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Inicijativni odbor SzS za Kosovo i Metohiju traži zaštitu za Radu Trajković

Izvor: Beta, 19.Apr.2019

Inicijativni odbor Saveza za Srbiju (SzS) za Kosovo i Metohiju zatražili su danas da se zaustavi orkestrirana prljava kampanja sadašnjeg državnog vrha i medija pod njegovim uticajem, kojoj je izložena predsednica Evropskog poreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković.U saopštenju, Inicijativni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.