Radoičić: Veliko hvala mojim sunarodnicima na ko zna koji put dokazanom patriotizmu

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 21:16

Radoičić: "Veliko hvala mojim sunarodnicima na ko zna koji put dokazanom patriotizmu"

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić zahvalio se Srbima iz Leposavića, Zvečana, Kosovske Mitrovice i Zubinog potoka na dokazanom patriotizmu.

"U ime Srpske liste i svoje lično ime, želim da kažem veliko hvala mojim sunarodnicima iz Leposavića, Zvečana, Kosovske Mitrovice i Zubinog Potoka na ko zna koji put dokazanom patriotizmu, dostojanstvu, časti i jedinstvu", naveo je Radoičić.

"Onima koji misle da sa jedan ili dva odsto glasova mogu da vode opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na severu, imam da poručim da im srpski narod to nikada neće dozvoliti. Na nama je da zajedno sa našom državom Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nastavimo borbu za očuvanje mira i prava Srba da žive svoji na svome. Nadam se da su svi dobro razumeli jasnu poruku koju im je srpski narod sa severa Kosova i Metohije danas poslao. Živela Srbija", zaključio je Radoičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radoičić se oglasio u ime Srpske liste: Srpski narod vam neće dozvoliti da vladate sa dva odsto glasova

Izvor: Danas, 23.Apr.2023

U ime Srpske liste i svoje lično ime, želim da kažem veliko hvala mojim sunarodnicima iz Leposavića, Zvečana, Кosovske Mitrovice i Zubinog Potoka na ko zna koji put dokazanom patriotizmu, dostojanstvu, časti i jedinstvu, saopštio je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.