Rada Trajković braniće se poligrafom od optužbi Milana Radoičića

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Trajković braniće se poligrafom od optužbi Milana Radoičića

Predsednica Evropskog pokreta Srba na Kosovu i Metohiji Rada Trajković izjavila je da će se od optužbe potpredsednika Srpske lista i kontroverznog biznismena s Kosova Milana Radoičića braniti poligrafom.

"Od njegovih optužbi braniću se poligrafom, jer predsednik države Aleksandar Vučić taj metod najviže uvažava. Sam je nekoliko puta išao na poligraf, a i Radoičić je prošao poligraf povodom optužbi za ubistvo Olivera Ivanovića, gde je tvrdio da je potpuno čist. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Na poligrafu je istina stopostotna", izjavila je za Danas od utorka Rada Trajković.

Dodala je da je Radojičić početkom septembra tužio za povredu časti i ugleda tražeći nadoknadu od pet miliona dinara.

Trajković navodi da "ni pod razno" nije očekivala tužbu Radoičića.

"On je očigledno procenio da nam je pravosuđe u službi mafije, ali ja ipak verujem u pravosuđe. Postoje čestiti ljudi i možda ja zapadnem nekom čestitom sudiji. Konačno je mafija rešila da poštuje institucije države i videćemo da li te institucije funkcionišu u korist mafije", kaže Trajković.

Ona je dodala da tužba uoči kosovskih izbora asocira pomalo na vreme Olivera Ivanovića.

"Njega su počeli da ganjaju sa sudskim procesima, a završeno je sa ubistvom. To im je valjda red poteza, ali se ja samo Boga plašim i nikog drugog", kaže između ostalog Rada Trajković za Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.