RTS uputio izvinjenje zbog zatamnjivanja natpisa na majici anketiranog građanina

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS uputio izvinjenje zbog zatamnjivanja natpisa na majici anketiranog građanina

Radio-televizija Srbije (RTS) uputila je danas izvinjenje javnosti pošto je u prilogu emitovanom u Jutarnjem programu, jednom od anketiranih građana zatamnjen natpis na majici na kome je preko mape Kosova u bojama srpske zastave bilo ispisano "Nema predaje".

RTS je u izvinjenju naveo da je natpis "blurovan" greškom urednika. ;Na društvenim mrežama pojavio se sporni prilog iz Jutarnjeg programa RTS-a u kome je jednom anketiranom građaninu bio zatamnjen natpis na majici na kojoj se nalazi mapa Kosova u bojama srpske zastave i na kojoj piše "Nema predaje".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZVINJENJE ZBOG GREŠKE UREDNIKA Javni servis zamaglio majicu sa mapom Kosova i Metohije (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Feb.2019

Radio-televizija Srbije je, nakon što je u jutrošnjem prilogu blurovala (zamaglila) na majici nacrtanu mapu Kosova i Metohije, uputila izvinjenje javnosti zbog toga, navodeći da je reč o greški urednika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.