ROSU AUTOMATSKIM ORUŽJEM KRENUO NA OCA ČETVORO DECE Nije slučajno tempirano - Kurtijev pakleni plan: POHAPSITI SVE SRBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 12:11

ROSU AUTOMATSKIM ORUŽJEM KRENUO NA OCA ČETVORO DECE Nije slučajno tempirano - Kurtijev pakleni plan: POHAPSITI SVE SRBE

Iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju poručuju da ovo hapšenje nije slučajno tempirano na jutro posle dijaloga u Briselu i da jasno pokazuje da Aljbin Kurti neće smirivanje tenzija na severu Kosova i Metohije

U Severnoj Mitrovici danas je uhapšen Srbin Nenada O. koji radi u lokalnom komunalnom preduzeću, a tim povodom sada se oglasila i Kancelarija za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Metohiju.

- Pripadnici Kurtijeve specijalne policije uhapsili su danas Srbina Nenada O. iz Kosovske Mitrovice i to samo dan nakon dijaloga u Briselu koji na svaki način sabotira Kurti i uprkos porukama visokog predstavnika za spoljnu politiku Džozepa Borelja da Priština mora da prestane sa neosnovanim i arbitrarnim hapšenjima. Ovo hapšenje koje nije slučajno tempirano na jutro posle dijaloga u Briselu, jasno pokazuje da Aljbin Kurti neće smirivanje tenzija na severu Kosova i Metohije, neće deeskalaciju već hoće nove krize i tenzije na terenu - kažu iz Kancelarije za KiM.

- Nenad, inače radnik komunalnog preduzeća iz Kosovske Mitrovice i otac četvoro dece, uhapšen je jutros kada su ga u autoperionici opkolili pripadnici Rosu, sa uperenim automatskim oružjem. Njemu će odmah preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju biti obezbeđen advokat i pravna pomoć, a o novom hapšenju odmah su obavešteni i predstavnici međunarodne zajednice - poručuju i kažu:

- Nenad je osmi Srbin koji je uhapšen od izbijanja krize na severu Kosova i Metohije čime Kurti i njegova eskadroni nasilja žele da slome otpor mirnog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i proglase ih kriminalcima samo zato što pružaju miran i nenasilan otpor teroru Prištine. Evidentno je da Kurti neće dijalog ni mir, već želi da pohapsi sve Srbe i izazove sukobe i zapali ne samo prostor Kosova i Metohije već i čitav region - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancelarija za KiM: Uhapšen radnik, otac četvoro dece

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je danas uhapšen Srbin Nenad O. iz Kosovske Mitrovice i ocenila da to pokazuje da kosovski premijer Aljbin Kurti ne želi smirivanje tenzija na severu Kosova, već hoće nove krize.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.