RESTRIKCIJE STRUJE U ČETIRI OPŠTINE NA SEVERU KOSOVA

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RESTRIKCIJE STRUJE U ČETIRI OPŠTINE NA SEVERU KOSOVA

Višečasovne restrikcije sruje su na snazi u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku

KOSOVSKA MITROVICA - U Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku na snazi su višečasovne restrikcije struje, rekao je direktor Distribucije u Kosovskoj Mitrovici Jovica Đoković.

Đoković je rekao da su razlozi za restrikciju smanjene isporuke od gotovo 50 procenata, prazne akumulacije zbog nedovoljnih padavina, prekomerna potrošnja struje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mali procenat naplate.

Šef dispečerskog centra za sever Kosova i Metohije Zoran Obradović, rekao je da su u četiri opštine na severu pokrajine na snazi drastične restrikcije električne energije.

Tokom prepodneva struje ima dva sata, a zatim jedan sat nema, dok je posle podne dva sata bez struje a dva sa strujom, rekao je Obradović i apelovao na potrošče da smanje potrošnju i da redovno izmiruju svoje obaveze.

Na području severnog Kosova od sinoć pada sneg, ali to ne sprečava sve ekipe "Elektrokosmeta" da na terenu otklanjaju kvarove koji su zbog opterećenja mreže sve češći, kaže Obradović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.