RASKOL MEĐU ALBANCIMA: Kurtijev poltron zalajao na Ramu: Nisi ti premijer Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 10:29

RASKOL MEĐU ALBANCIMA: Kurtijev poltron zalajao na Ramu: "Nisi ti premijer Kosova"

Ramina izjava šokirale ceo Kurtijev tabor.

Poslanik pokreta Samoopredeljenje Arber Redžaj izjavio je da je izjava albanskog premijera Edija Rame da Kfor treba da preuzme kontrolu nad severom Kosova skandalozna i pokušaj podrivanja, preneo je Reporteri.

- Ako kažemo da je na severu potreban Kfor, odričemo se državnosti Kosova. Govoriti da danas da bi sever trebalo da kontroliše Kfor je skandalozno. Rama treba da zna da nije on premijer Kosova, već da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to Aljbin Kurti. Nisam čuo, za tri i po godine da Kurti kaže Rami šta treba da radi - rekao je Redžaj.

Dodao je i da Rama možda ima loš lični odnos sa Kurtijem, ali to ne bi trebalo da ga spreči da razmišlja o dobrobiti Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.