Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 12:17

"RAMA HOĆE DA POKAŽE DA JE VEĆI ALBANAC OD KURTIJA" Šutanovac: Busanje u grudi kako će da spašavaju jedni druge je njihova interna borba

Predsednik Saveta za strateške politike i nekadašnji ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac kaže da ne misli da iko u Tirani "ko iole ima mozga" razmišlja na način da neko planira da napadne Kosovo, zbog čega izjave zvaničnika Albanije u kojima se aludira da bi tako nešto moglo da se desi, pa i poruku Edija Rame da je svaki napad na Kosovo - napad na Albaniju, posmatra u funkciji unutrašnjih potreba i podizanja emotivnog naboja kod dela građana kako na Kosovu tako i u Albaniji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.