RAMA BESAN ZBOG SKANDALA U PARLAMENTU LAŽNE DRŽAVE: Kosovo nisko palo u očima celog demokratskog sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 17:42

RAMA BESAN ZBOG SKANDALA U PARLAMENTU LAŽNE DRŽAVE: "Kosovo nisko palo u očima celog demokratskog sveta"

Premijer Albanije Edi Rama osvrnuo se još jednom na današnju tuču poslanika u Skupštini Kosova

- Mene su prijatelji sa Kosova "davili" jer sam branio Aljbina, a Bisljimi bacio prvu flašu i upravo je time Pokret Samoopredeljenje otvorio poglavlje o nasilju u Skupštini Kosova! Ne zanima me ko je prvi bacio flašu, možda su u pravu, možda ne, ali ako se parlamentarna demokratija svodi na to ko je bacio prvi flašu, onda imamo problem sa značenjem demokratije, i sa značenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog ključnog momenata za Kosovo - napisao je Rama na Tviteru.

Më “mbytën” miq nga Kosova pse e paskam mbrojt Albinin, se shishen e parë e paska gjujt Bislimi dhe paska qenë VV që e paska hap kapitullin e dhunës në Kuvendin e Kosovës kur ishte në opozitë! Nuk më duhet kush e ka gjujt shishen e parë, mbase keni të drejtë ju, mbase jo, por… pic.twitter.com/ahBsN5t8TS

— Edi Rama (@ediramaal) July 13, 2023

Dodao je da su današnji postupci u parlamentu skandalozni.

- Današnje ponašanje je skandalozno. I kao neko ko dobro zna koliko je Kosovo nisko palo u očima celog demokratskog sveta zbog pogrešnog pristupa njegove vlasti, smatram da je sramotno ovo što se danas desilo i uveren sam da opravdanje takvih postupaka ne pomaže, već još više šteti ugledu Kosova, zato sam rekao i opet kažem da želim opoziciji da se ogradi od takvih postupaka - napisao je Rama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rama o tuči poslanika u Skupštini Kosova: "Ponašanje u parlamentu još više šteti već narušenom ugledu Kosova"

Izvor: Blic, 13.Jul.2023

Premijer Albanije Edi Rama osvrnuo se još jednom na današnju tuču poslanika u Skupštini Kosova istakavši da ovakvo ponašanje poslanika u parlamentu još više šteti već narušenom ugledu Kosova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.