Izvor: Pančevac-online.com, 31.Maj.2023, 16:12

RAKIĆ RAZGOVARAO SA OFICIROM KFOR-a: Srpska lista traži da KFOR obezbedi sve prilaze Zvečanu

Predsednik Srpske liste Goran Rakić razgovarao je danas sa visokim oficirom Kfora, kojem je preneo da Srpska lista traži da KFOR obezbedi sve prilaze Zvečanu jer se, kako je naveo, na nekoliko prilaza nalazi tzv. kosovska policija i specijalci, što „iritira građane“ i preti da ponovo dovede do eskalacije. Rakić je rekao da okupljeni Srbi […] The post RAKIĆ RAZGOVARAO SA OFICIROM KFOR-a: Srpska lista traži da KFOR obezbedi sve prilaze Zvečanu appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NAMERNO IRITIRAJU GRAĐANE: Rakić poslao jasnu poruku, evo šta je rekao pripadnicima KFOR-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

PREDSEDNIK Srpske liste Goran Rakić razgovarao je danas sa visokim oficirom KFOR-a...Predsednik Srpske liste Goran Rakić razgovarao je danas sa visokim oficirom Kfora, kojem je preneo da Srpska lista traži da KFOR obezbedi sve prilaze Zvečanu jer se, kako je naveo, na nekoliko prilaza nalazi tzv....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.