RADOVI NA VIŠE LOKACIJA: Vozite oprezno i koristite alternativne puteve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 10:26

RADOVI NA VIŠE LOKACIJA: Vozite oprezno i koristite alternativne puteve

Izveštaj AMSS.

U dolinama i pored rečnih tokova moguća je magla i sumaglica, ali i povremeno jači vetar u košovskom području kao i na jugu banata. Kako je moguća i kiša, koja će u večernjim časovima u brdsko-planinskim predelima preći u sneg, savetuje se oprezna vožnja.

Uveče i tokom noći, temperatura će biti u ostnom padu, pa postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i na putnim objektima kada je neophodna upotreba zimske opreme.

Kako saznajemo od JP "Putevi Srbije", od danas pa do 5. decembra do 16 časova, saobraćaj če biti obustavljen zbog radova na asfaltiranju na deonici Kraljevo - Mrčajevci na mostu preko Musine reke. Alternativni putni pravac za vreme obustave je Mrčajevci - Knić - Ravni Gaj - Vitanovac - Kamidžora - Jarčujak.

Od juče, pa do 1. decembra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, saobraćaj se obustavlja i u naselju Temerin. Tokom radova, između Bačkog Gradišta i Temerina, saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcem preko Siriga - Srbobrana - Turije - Nadalja.Takođe će doći do zatvaranja sporedne ulice Ive Lole Ribara, koja se u zoni radova ukršta sa državnim putem.

Prema podacima dobijenim od Uprave granične policije, trenutno nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok se na teretni vozila zadržavaju duže ka Mađarskoj i ka Hrvatskoj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sneg na putu, oprez

Izvor: B92, 18.Nov.2023

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na putevima na teritoriji Novog Pazara, Ivanjice, Vranja, Kruševca i Zaječara...Vozačima se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije...Snega do 5 centimetara ima i na putevima I B-40 Vladičin Han...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.