Opšta tuča i pucnjava na KiM, 17 povređeno, poginula jedna osoba VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 08:50

Opšta tuča i pucnjava na KiM, 17 povređeno, poginula jedna osoba VIDEO

U pucnjavi i tuči u lokalu u Prištini povređeno je 17 osoba, izjavio je direktor Urgentnog centra u Prištini Naser Silja. Jedna osoba je preminula.

Od 17 povređenih, sedmoro je povrede zadobilo vatrenim oružjem.

Jedan muškarac, Kastriot Ramadani, koji je povređen u u baru "Bon Vivant", je preminuo, a 17 osoba, od kojih 14 devojaka, povređeno je od posledica razbijanja čaša i flaša.

Sa Klinike za intenzivnu negu, potvrdio je da je reč o muškarcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << starom 39 godina.

"Jedan od povređenih sinoć je preminuo. Bio je na intenzivnoj nezi, imao je hiruršku intervenciju, ali je zbog teških povreda, nažalost, preminuo jutros", rečeno je sa Klinike. Incident se dogodio nakon svađe između dve grupe mladića.

"Imamo ukupno 17 povređenih, od toga sedam vatrenim oružjem, a 10 sa drugim povredama od polomljenog stakla ili inventara. Starost pacijenata kreće se od 20 do 39 godina", izjavio direktor Urgentnog centra u Prištini Naser Silja.

Slučaj je potvrdila i policija.

Portparol policije za region Prištine Agron Borovci izjavio je da su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umešana u slučaj, a da se radi na identifikaciji mogućih osumnjičenih.

Pucnjava je prijavljena oko 23.30 u jednom lokalu u ulici Redžep Luči u Prištini.

Jedan osumnjičeni muškarac je još uvek na slobodi.

Pročitajte još:

Nastavlja se maltretiranje Srba na KiM: Još jedno hapšenje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi u restoranu u centru Prištine jedna osoba ubijena, 20 povređeno

Izvor: Danas, 05.Avg.2023

Jedna osoba je ubijena, a 20 je povređeno nakon pucnjave sinoć u prištinskom baru "Bon Vivan", objavio portal reporteri, navodeći saopštenje policije da je incidentu prethodila svađa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.