Protest zbog pooštrenih uslova za ulaz na tzv. Kosovo; Stigla policija

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 17:10

Protest zbog pooštrenih uslova za ulaz na tzv. Kosovo; Stigla policija

Grupa građana blokirala je put između Kosova i Albanije kod prelaza Morina, zbog odluke Prištine da pooštri uslove za ulazak na tzv. Kosovo.

Prema toj odluci, dozvoljen je ulaz samo osobama koje su primile tri doze vakcine protiv koronavirusa ili dve doze uz negativan PCR test.

Kako je preneo portal Kossev, pojačano je prisustvo policije na tom prelazu.

Portal je preneo i da će zbog negativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reakcija građana, Ministarstvo zdravlja u Prištini preispitati mere za ulazak na Kosovo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protesti na prelazu Morina zbog mjera protiv korona virusa uvedenih na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2022

Odluka Vlade Kosova kojom se od građana koji žele da uđu na Kosovo zahteva da pokažu dokaze o vakcinaciji protiv korona virusa sa tri doze, izazvala je nezadovoljstvo građana susednih država.  Zbog porasta broja obolelih od COVID-19 Vlada Kosova je  21. januara uvela nove mere protiv širenja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.