Protest zbog oslobađanja Haradinaja

Izvor: Studio B, 01.Dec.2012, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog oslobađanja Haradinaja

Članovi porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji protestovali su danas na Trgu Republike zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala za nekadašnjeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja.

Protest pod sloganom "Ćutanjem protiv nepravde" počeo je simbolično u 12.05, a organizatori kažu da su na ovaj način želeli da skrenu pažnju državi na zakasnelu reakciju.

"Ovo je poslednji šamar i ruganje srpskim žrtvama. Uzalud smo poslednjih 14 godina ukazivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na zločine, nudili dokaze i svedoke Hagu, ali i našim organima, ali niko nije pokazao interesovanje", rekla je novinarima Gordana Đikanović iz Udruženja porodica kindapovanih i ubijenih.

Ona je naglasila da je na Kosmetu od 1998. godine do danas ubijeno 3.500 Srba i nealbanaca.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest zbog oslobađanja Haradinaja

Izvor: Akter, 01.Dec.2012

Članovi porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji protestovali su danas na Trgu Republike zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala za nekadašnjeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja

Nastavak na Akter...

Protest porodica nestalih zbog oslobađanja Haradinaja

Izvor: Blic, 01.Dec.2012

Beograd - Članovi porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji protestovali su danas na Trgu Republike zbog oslobadjajuće presude Haškog tribunala za nekadašnjeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja. ..Protest pod sloganom "Ćutanjem protiv nepravde" počeo je simbolično u 12.05, a organizatori...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.