Protest taksista zbog uhapšenog kolege

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2011, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest taksista zbog uhapšenog kolege

Oko 200 članova Asocijacije taksista Niša i drugih udruženja odvozili su protesnu vožnju kroz Niš kako bi pružili podršku svom kolegi iz „Cool taksija“ koji je uhapšen na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protestna vožnja niških taksista

Izvor: Medijski istraživački centar, 13.Dec.2011

Oko 200 članova Asocijacije taksista Niša i drugih udruženja protestovali su danas vožnjom kroz Niš kako bi pružili podršku svom kolegi iz „Cool taksija“ Dejanu Stojanoviću, koji je uhapšen 4. decembera u mestu Klokot na Kosovu i Metohiji.. Kolege iz Niša su krenule u ovaj protest jer je...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Štrajk glađu do povratka prostitutki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2011

BIŠKEK -..Zatvorenici nekoliko zatvora u Kirgistanu započeli su štrajk glađu u znak protesta protiv nove mere kojom im je zabranjeno da primaju posete prostitutki, saopštili su danas kirgistanski zvaničnici, prenosi AFP..."Zatvorenici sedam zatvora odbili su da uzmu hranu", kazao je Džoldošbek...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Nismo tražili novac"

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2011, 03:19

Taksisti demantuju da su od gradonačelnika Niša tražili 10.000 evra kako bi platili kauciju za svog kolegu uhapšenog na Kosovu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.