Protest ispred Skupštine zbog dešavanja na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2021, 23:52

Protest ispred Skupštine zbog dešavanja na Kosovu i Metohiji

Nekoliko desetina građana, uglavnom desničara, okupilo se večeras ispred Narodne skupštine u Beogradu zbog današnjih dešavanja na Kosovu i Metohiji, preneli su mediji.

Građani su se okupili kod ograde ispred ulaza u Skupštinu Srbije i skandirali "Kosovo je srce Srbije", "Idite na Kosovo", "Izdali ste Kosovo", a razvijena je i velika zastava na kojoj piše "Nema predaje", prenela je

Građani koji su se okupili rekli su da su došli zbog današnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dešavanja na Kosovu i Metohiji i kako bi pružili podršku našem narodu.

Kazali su da su poziv videli preko društvenih mreža, te da ne znaju ko je organizator skupa.

Saobraćaj je neko vreme bio blokiran ispred Narodne skupštine.

U međuvremenu su se okupljeni razišli.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ispred Skupštine protestovala grupa građana zbog današnjih dešavanja na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2021

Nekoliko desetina građana, uglavnom desničara, okupilo se u sredu uveče ispred Skupštine Srbije u Beogradu, zbog današnjih dešavanja na Kosovu, preneo je portal Nova.rs.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.