Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo jednog od nestalih pripadnika Policije Kosova

Telo jednog od dvojice policajaca koji su vozilom sleteli sa puta i nestali u reci Lepenac u delu puta između Kačanika i Đeneral Jankovića pronađeno je danas, potvrdila je policija.

Portparol Policije za region Uroševac Agim Gaši rekao je za prištinske medije da je pet kilometara od mesta mesta nesreće u reci Lepenac pronađeno telo jednog od policajca.

U subotu, 29. aprila policajci Armend Trena i Maljsor Daši sleteli su službenim kolima sa puta i pali u ponor od oko 150 metara direktno u reku Lepenac na delu puta Kačanik - Đeneral Janković.

Još se traga za drugim policajcem.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađeno telo jednog od nestalih pripadnika Policije Kosova

Izvor: B92, 03.Maj.2018

Priština -- Telo jednog od dvojice policajaca koji su vozilom sleteli sa puta i nestali u reci Lepenac u delu puta između Kačanika i Đeneral Jankovića je pronađeno...Portparol Policije za region Uroševac Agim Gaši rekao je za prištinske medije da je pet kilometara od mesta mesta nesreće u reci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.