Pronađena pa neutralisana eksplozivna naprava u Brđanima kod Kosovske Mitrovice

Izvor: KMnovine.com, 03.Sep.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena pa ''neutralisana'' eksplozivna naprava u Brđanima kod Kosovske Mitrovice

Pro-separatistički mediji n srpskom jeziku, sa Kosova i Metohije, javljaju da je jutros pronađena eksploivna naprava u naselju Brđani, koj je do dolaska naprednjaka na valast, mahom bilo pod srpskomkontrolom.


   
Brđani, izazvana eksplozija    






 
Radi se o ručnoj bombi koja je jutros, nešto pre osam časova, pronađena u Ulici Anke Spajić kod jedne zgrade koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u izgradnji u ovom naselju ali iz službe takozvane "kosovske policije" nije navedeno ko je vlasnik zgrade, pa ni koje nacionalnosti.

Navodni "Specijalni tim za uništavanje eksplozivnih naprava" je nešto posle 12.00 časova izazvao eksploziju čime je "neutralisao" ovu napravu. Nije navedeno da li je tom prilikom načinjena materijalna šteta na objektu u kome je ona pronađena.

Ovaj događaj se čudno podudara sa ranijim šiptarskim predizbornim periodom kada su Kosovskom Mitrovicom odjekivale eksplozije i dolazilodo čestih paljenja automobila. Mete tih napada uvek su bili protivnici "Srpske", odnosno kako je Srbi na KiM nazivaju, Šiptarske liste, koja jedina koja uživa punu podršku Vlade Srbije i Aleksandra Vučića u njegovoj kampanji izdaje Kosova i Metohije.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Bomba #Eksplozija #Brđani #Okupacija #Žrtve #Kosovo #Metohija #Srbija #Kosovo #Metohija #Srbija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.