Profesor pismeno odbio da prisustvuje dočeku Vučića u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 05.Sep.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor pismeno odbio da prisustvuje dočeku Vučića u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)

Pred najavljeni dolazak Aleksandra Vučića na Kosovo i Metohiju, nad Srbima se vrši sve veći i jači pritisak! Retki među njima odvažili su se da se pobune javno.


   
Bogoljub Milošević (u sredini) sa svojim učenicima. (Izvor: Fejsbuk)    








 
Bogoljub Milošević, profesor >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Biologije zaposlen u Osnovnoj školi "Desanka Maksimović" u Kosovskoj Kamenici, odbio je da se povinuje nezakonitom naređenju pretpostavljenih da prisustvuje mitingu u Kosovskoj Mitrovici mimo svoje volje i tako pruži podršku Predsedniku Srbije.

"Ovih dana na društvenim mrežama se uveliko diskutuje o dolasku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na KiM i da se po školama prave spiskovi radnika koji treba da idu na miting podrške ali i spiskovi onih koji neće da idu. Verovao sam da su to samo priče jer se na političke skupove ne ide pod prinudom. Međutim, nisam bio u pravu. Danas je mečka zaigrala i pred našim vratima. Direktorka je donela spisak radnika i tražila da se potpišemo da idemo da damo podršku Predsedniku.

Odbio sam da potpišem jer se ne slažem sa Vučićevom politikom oko KiM a onda je direktorka zatražila pismenu izjavu.
Ja je napisah i predadoh. Izjava je pisana u afektu" napisao je profesor i kopiju izjave objavio na svom Fejsbuk pofilu.


   
Kopija pismene izjave profesora Miloševića (Izvor: Fejsbuk)    


Još uvek vidno uzrjan pritiscima koji se nad Srbima vrše, za KM Novine je samo kratko prokomentarisao:

"Nama se toliko zla već desilo pa ako se desi još jedno lično meni neka se desi jer je ovo stanje nepodnošljivo. A život bez dostojanstva i nije neki život" zaključuje jedan od najominjenijih i najcenjenijih profesora među učenicima i među kolegama.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Nastavnik neće na Vučićev miting, morao da potpiše izjavu

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2018, 14:48

Nastavnik biologije iz Kosvske Kamenice, Bogoljub Milošević objavio je na društvenim mrežama pisanu izjavu u kojoj tvrdi da ne želi da ide na miting predsednika Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici, jer ne podržava njegovu politiku...Izvor: N1..Milošević za N1 kaže da je izjavu sastavio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.