Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2021, 17:06

Produžen pritvor Veseljiju, Redžepiju i Krasnićiju, odluka o Tačiju kasnije

Sud u Hagu za zločine OVK je za još dva meseca produžio pritvor bivšim članovima Glavnog štaba OVK Kadriju Veseljiju (Kadri Veseli), Redžepu Seljimiju (Rexhep Selimi) i Jakupu Krasnićiju (Krasniqi), optuženim za zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen pritvor Veseljiju, Seljimiju i Krasnićiju, odluka o Tačiju kasnije

Izvor: N1 televizija, 06.Jul.2021

Haški sud za zločine OVK je za još dva meseca produžio pritvor bivšim članovima Glavnog štaba OVK Kadriju Veseljiju, Redžepu Seljimiju i Jakupu Krasnićiju, optuženim za zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99.

Nastavak na N1 televizija...

Veseljiju produžen pritvor za još dva meseca

Izvor: Danas, 07.Jul.2021, 09:23

Bivšem pripadniku Oslobodilaćke vojske Kosova (OVK) Kadriju Veseljiju produžena je mera pritvora za još dva dodatna meseca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.