Produžen pritvor Srbinu sa KiM zbog kog su započeli protesti

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 19:23

Produžen pritvor Srbinu sa KiM zbog kog su započeli protesti

Sud u Prištini produžio je na još dva meseca pritvor Milunu Milenkoviću koji je uhapšen pre mesec dana u Kosovskoj Mitrovici.

Milenković, koji je trener lokalnog kik boks kluba, zbog čijeg hapšenja je protestovalo više hiljada ljudi u Kosovskoj Mitrovici, brutalno je pretučen prilikom hapšenja u frizerskom salonu naočigled svoje maloletne ćerke.

Njegovo hapšenje izazvalo je veliko nezadovoljstvo i strah kod srpskog naroda na severu Kosova i Metohije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Milenkoviću se na teret stavljaju sledeća dela - navodni terorizam, nasilna promena ustavnog uređenja, ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.