Produžen pritvor Dejanu Pantiću

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 19:29

Produžen pritvor Dejanu Pantiću

Bivšem policajcu Kosovske policije Dejanu Pantiću produžen je kućni pritvor za još dva meseca, potvrdio je za Kosovo onlajn njegov sin Predrag Pantić.

Pantić je naveo da u odluci o produženju kućnog pritvora nema novih detalja, i da su se nadali da će njegovom ocu biti odobreno da se brani sa slobode, ali da se to, nažalost, ni ovoga puta nije desilo.

"Samo nam je javljeno da je mom ocu produžen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritvor, bez nekih novih detalja. Nemamo nikakve nove informacije, nije zakazano ročište i ne znamo u kom pravcu ide slučaj. Nadali smo se da će kućni pritvor biti produžen jednom ili dva puta, kao što je to obično procedura, i da će nakon toga biti pušten da se brani sa slobode. Od samog početka nema nikakvih pravila, više ne znamo čemu da se nadamo", rekao je Pantić.

On je najavio da će zastupnik njegovog oca uputiti žalbu, ali da se ne nadaju da će ona biti usvojena

"Advokat će uputiti žalbu na odluku Višem apelacionom sudu, ali iskreno, ni on, a ni mi se više ne nadamo da će žalba biti usvojena. Od početka smo se nadali da će pravnim putem nešto biti rešeno, ali ovde nema nikakvog pravila. Oni rade šta god hoće, prošli put su pet dana nakon isteka javili da se produžava kućni pritvor", dodao je Pantić.

Naglasio je da protiv njegovog oca nisu izneti nikakvi dokazi.

"Dokazi definitivno ne postoje, ali oni ne popuštaju i ne žele da priznaju da su pogrešili", rekao je Pantić.

Zdravstveno stanje Dejana Pantića, prema rečima njegovog sina Predraga, je promenljivo, ali stabilno.

"To što je i dalje zatvoren u četiri zida, psihički utiče na njega", zaključuje Pantić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NASTAVLJENO IŽIVLJAVANJE PRIŠTINSKIH VLASTI: Nova agonija za uhapšenog Srbina Dejana Pantića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023

Oglasio se sin Dejana Pantića, Predrag, i otkrio u kakvom je stanju njegov otac..Bivšem policajcu kosovske policije Dejanu Pantiću produžen je kućni pritvor za još dva meseca, potvrdio je za Kosovo onlajn njegov sin Predrag Pantić...Pantić je naveo da u odluci o produženju kućnog pritvora nema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.