Problem u Skupštini tzv. Kosova: Poslanicima se spava

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 17:58

Problem u Skupštini tzv. Kosova: Poslanicima se spava

Priština -- Poslanik u Skupštini tzv. Kosova Beke Beriša zatražio je bolje uslove u skupštinskoj sali, jer, kako je rekao, zbog nedostatka vazduha poslanicima se spava.

On je zamolio predsednika Skupštine Gljauka Konjufcu da se pozabavi ovim problemom. Osim toga, zatražio je rešenje problema oko naknada i poslaničkih dnevnica.

"Od kada smo započeli ovaj mandat, tehnika ne funkcioniše. Vi ste, kao predsednik Skupštine, bili voljni da radite svoj posao. Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imate ovlašćenja kao predsednik Skupštine? Imamo problema sa naknadama i dnevnicama za poslanike. Juče smo imali problem sa ventilacijom, zaspimo tokom sednice. Molim vas da koristite svoj autoritet, regulišite ove probleme", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.