Privedene maloletne osobe zbog upada u ambulantu

Izvor: B92, 31.Maj.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedene maloletne osobe zbog upada u ambulantu

Kosovska policija privela je četiri maloletne osobe koje su osumnjičene za upad u ambulantu u povratničkom selu Novake kod Prizrena, prenose mediji.

Kosovska policija je precizirala da su privedene tri maloletne devojke i jedan mladić.

Policija Kosova navela je da je šteta na ambulanti mala i da je zapaljen deo kartoteke i nekoliko knjiga za registraciju pacijenata.

Policija dodaje da je upad nepoznatih osoba u školske prostorije u kojima je ambulanta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavila muška osoba sprske nacionalnosti.

Danas pre podne saopšteno je da je najverovatnije tokom noći napadnuta ambulanta Zdravstvenog centra Prizren u selu Novake. Tom prilikom su razvaljena vrata i zapaljena dokumentacija.

Dan ranije kamenovana je Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu u Kosovskoj Mitrovici. Incidenti su se takođe dogodili noću.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Četvoro privedenih zbog napada na ambulantu kod Prizrena

Izvor: N1 televizija, 31.Maj.2018

Kosovska policija privela je četiri maloletne osobe koje su osumnjičene za upad na ambulantu u povratničkom selu Novake kod Prizrena, prenose kosovski mediji...Kosovska policija je precizirala da su privedene tri maloletne devojke i jedan mladić...Policija Kosova navela je da je šteta na ambulanti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.