Bombom na kuću Srbina u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombom na kuću Srbina u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA -

Nepoznate osobe u Kosovskoj Mitrovici bacile su rano jutros ručnu bombu na kuću čiji je vlasnik Srbin, povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta. Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je Tanjugu da se incident dogodio u 1:20h, u ulici Meše Selimovića i da je tom prilikom oštećena fasada i dva prozora na kući.

Kosovska policija je odmah izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj i istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u vezi s ovim incidentom je u toku, dodao je Medić.

Vlasnik kuće koja se našla na meti napadača je kosovski Srbin zaposlen u Administrativnoj kancelariji kosovske vlade u Mitrovici, izjavila je Tanjugu šefica ove Kancelarije Adrijana Hodzić.

Hodzićeva je najoštrije osudila incident i pozvala policiju da uhapsi odgovorne za bombaški napad.

Ovo nije prvi slučaj da imovina i ljudi koji su uposleni u kancelariji kosovske vlade u Mitrovici budu na meti napadača.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na kuću Srbina

Izvor: RTS, 27.Jan.2013

Nepoznate osobe u Kosovskoj Mitrovici bacile ručnu bombu na kuću čiji je vlasnik Srbin. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta. ..Na kuću čiji je vlasnik Srbin iz Kosovske Mitrovice rano jutros nepoznate osobe bacile su ručnu bombu. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena...

Nastavak na RTS...

Incident u Kosovskoj Mitrovici: Bombom na kuću Srbina

Izvor: Glas javnosti, 27.Jan.2013

Nepoznate osobe u Kosovskoj Mitrovici bacile su rano jutros ručnu bombu na kuću čiji je vlasnik Srbin, povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta...Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je da se incident dogodio u 1:20h, u ulici Meše Selimovića i...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.