Priština izručila Maria Miloševića Crnoj Gori

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština izručila Maria Miloševića Crnoj Gori

Mario Milošević (38) koji je 18. jula prošle godine uhapšen na Kosovu i Metohiji po međunarodnoj poternici Interpol Podgorica, danas je iz Prištine izručen u Crnu Goru, saopštila je crnogorska policija.
Maria Miloševića koji je uhapšen na KiM Crna Gora potražuje radi obezbeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog više krivičnih dela i krivičnog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teško ubistvo.

Kako se navodi u saopštenju, Milošević se potražuje i radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od pet meseci na koju je osuđen presudom Osnovnog suda u Podgorici zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Mario Milošević je uhapšen na Kosovu i Metohiji 18. jula 2018. godine po međunarodnoj poternici Interpol Podgorica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kosovo izručilo Maria Miloševića Crnoj Gori

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2019

Ministarstvo pravde Kosova saopštilo je da su kosovske vlasti izručile Crnoj Gori Maria Miloševića, koga su crnogorske vlasti tražile kao osumnjičenog za teško ubistvo i neovlašćeno posedovanje materijala. Ministar pravde u ostavci Abeljard Tahiri saopštio je da je ekstradicija "jedne od...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.