Priština izdvaja 1,2 miliona evra za lobiranje za Interpol

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština izdvaja 1,2 miliona evra za lobiranje za Interpol

Vlada Kosova usvojila je zahtev za izdvajanje 1,2 miliona evra Koordinacionom telu za lobiranje za članstvo Kosova u Interpolu.

Istovremeno, Vlada je donela odluka o usvajanju Predloga zakona o porezu na dodatu vrednost. Taj predlog reguliše poreski sistem na dodatu vrednost (PDV) i obuhvata primenu opšteg poreza za robu i usluge.

Smatra se najvažnijim delom fiskalne reforme Vlade i pruža olakšice i popuste koji će pomoći razvoj poslovanja.

PDV je kategorizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na dve stope - standardnu od 18 odsto i sniženu stopu od osam odsto na vrednost uvezene nabavke i unutrašnje oporezive nabavke, sa izuzetkom oslobodjene nabavke i nabavke namenjene za izvoz.

Vlada Kosova je usvojila odluku o budžetskim uštedama, izdvajanjima i transferima budžetskih organizacija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.