Približavamo se! Vučić najavio hrabro rešenje o Kosovu!

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Približavamo se! Vučić najavio hrabro rešenje o Kosovu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će Vlada Srbije na narednoj sednici dogovoriti koji su to tehnički uslovi potrebni za unutrašnji dijalog o Kosovu, koji je ranije inicirao, te poručio da će predlog građanima ubiti građanima predložiti po tom pitanju biti odvažan.

"Sinoć sam razgovarao sa premijerkom i na sledećoj sednici vlade biće obezbeđeni svi tehnički uslovi da se pokrene ono sve o čemu smo govorili, biće organizovana i radna grupa koja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << će osigurati logistiku i onda ćemo početi sa svim tim. Imaćemo strpljenja da saslušamo sve, a onda ćemo biti hrabri da krenemo odvažno s nekim predlogom koji ćemo predstaviti našem narodu", rekao je Vučić obraćajući se na završetku beogradskog bezbednosnog foruma.

Kako je rekao, smatra da je to veoma važno, da ima pravi sadržaj, "bez praznik reči i političkog marketinga".

Predsednik je rekao da misli da pravo rešnje leži negde između naših i albanskih ustupaka, a s druge strane, i međunarodne zajednice, koja kako kaže, treba da učini napor da razume obe strane.

U protivnom, primetio je, imaćemo zamrznuti konnflikt narednih 10, 20 ili 50 godina, a za to, tvrdi, nemamo više vremena.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.