Pretučen jedan od privedenih Srba u Gračanici

Izvor: Press, 09.Jan.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen jedan od privedenih Srba u Gračanici

On je pretučen u zgradi suda u Prištini gde je bio na saslušanju. Načelnik Urološkog odeljenja u bolnici u Kosovskoj Mitrovici Dejan Denović rekao je agenciji Beta da je mladić primljen u bolnicu pola sata nakon ponoći.
"On nije životno ugrožen, ali je zadobio teške povrede", rekao je Denović.
Prema njegovim rečima, mladić je zadobio udarce nogama i povređena mu je mokraćna cev. Mladić će biti zadržan na bolničkom lečenju, zbog teških telesnih povreda.
Kosovska >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policija privela je za Božić grupu mladića koji su sa direktorom Kancelarije za Kosovo Aleksandrom Vulinom krenuli na božićnu liturgiju u manastir u Gračanici.
Oni su iz Gračanice bili prebačeni u pritvor u Prištini gde su saslušani. Saslušanje kod istražnog sudije u utorak u Prištini trajalo je do 16 sati, nakon čega su mladići pušteni na slobodu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROSU pretukla privedene Srbe

Izvor: RTS, 09.Jan.2013

Kosovski specijalciiz jedinice ROSU premlatili devet Srba koji su za Božić uhapšeni u Gračanici. Jedan od povređenih prebačen u Mitrovicu, ostali na putu ka tom gradu iz manastira Gračanica...Kosovski specijalci iz jedinice ROSU premlatili devetoricu Srba koji su za Božić uhapšeni u Gračanici....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.