Pretnja smrću gradonačelniku Južne Mitrovice

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnja smrću gradonačelniku Južne Mitrovice

Gradonačelniku Južne Mitrovice Agimu Bahtiriju upućene su pretnje smrću putem elektronske pošte, potvrdila je Policija Kosova.

Bahtiri je rekao da je poruka napisana na srpskom jeziku i da je povod njegov zahtev da se što pre otvori most na Ibru, renoviran sredstvima Evropske unije.

Portparol Regionalne policije u Mitrovici Avni Zahiti je rekao da je policija pokrenula istragu o pretnjama gradonačelniku.

"Mejl je upućen na zvaničnu adresu opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i za sada nema osumnjičenih", kazao je Zahiti.

Gradonačelnik je za prištinske medije rekao da je miran i poručio građanima Mitrovice da ne brinu zbog takvih poruka, jer kako je naveo, "nema toga ko može da zaplaši gradonačelnika".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.