Izvor: Cafe.ba, 30.Nov.2012, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda Haradinaju - propast međunarodnog prava

Nekadašnji portparol Haškog tužilaštva Florens Artman ocijenila je da je presuda bivšem komandantu takozvane Oslobodilačke vojske Kosova OVK Ramušu Haradinaju propast za međunarodno pravo.Artmanova je za crnogorsku Televiziju Vijesti rekla da se Tribunal ponaša kao povincijalni sud i da je doživio poraz jer je odustao od traženja istine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Florens Artman: Presuda Haradinaju propast međunarodnog prava!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2012

Bivša portparolka Haškog tužilaštva Florens Artman izjavila je da je oslobađajuća presuda bivšem komandantu OVK Ramušu Haradinaju propast za međunarodno pravo...Artman je podgoričkoj Televiziji "Vijesti" rekla da se Haški tribunal ponaša kao povincijalni sud i da je doživeo poraz, jer je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.