Preminula i druga osoba ranjena u oružanom sukobu u Prištini

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula i druga osoba ranjena u oružanom sukobu u Prištini

Priština -- Kliničko-bolnički centar Kosova potvrdio je da je preminula i druga osoba ranjena danas o oružanom sukobu u Prištini.

"Da, preminula je i druga osoba koja, uprkos naporima lekara, zbog teškog stanja nije uspela da preživi", kaže se u saopštenju KBCK za portal Koha.net.

U oružanom sukobu koji se dogodio danas oko 16 časova u Ulici Muharem Fejza ranjene su četiri osobe, tri iz jedne i jedna iz druge porodice.

Jedna osoba je umrla nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta nakon pucnjave.

I dvojica ranjenih su u teškoj zdravstvenoj situaciji.

Prema informacijama koje su do sada poznate do sukoba je došlo zbog imovinskih problema između porodica Mehmeti i Rafuna.

Preminuli su B. Mehmeti i M. Rafuna, dok su ranjeni G. Rafuna (1943), i F. Rafuna (1968).

Policija je u međuvremenu uhapsila dve osobe osumnjičene kao učesnike u oružanom sukobu, dok su prema izjavama iz policije tokom sukoba korišćeni pištolji i puške.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula i druga osoba ranjena u pucnjavi u Prištini

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2019

Kliničko bolnički centar Kosova potvrdio je da je preminula i druga osoba ranjena danas u oružanom sukobu u Prištini..."Preminula je i druga osoba koja, uprkos naporima lekara, zbog teškog stanja nije uspela da preživi", kaže se u saopštenju KBCK za portal koha.net...U oružanom sukobu koji se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.