Premijerka: Srbija neće priznati Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka: Srbija neće priznati Kosovo

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je sa albansku TV stanicu Ora Njuz da Srbija nikada neće priznati Kosovo.

Ona je istakla da je dijalog neophodan i založila se za bolje odnose Beograda i Prištine što je pre moguće, ali i za sprovođenje dogovorenog.

Srbija je dosta uradila na implementaciji onoga što je dogovoreno tokom dijaloga, dok bi Priština trebalo da počne da radi na najvažnijim tačkama sporazuma, pre svega onim o položaju srpske zajednice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekla je Brnabić.

Ona veruje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen.

Ja sam tu da nastavim taj proces, da vidimo da li možemo da poboljšamo kvalitet života građana, naglasila je

Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Srbija neće priznati Kosovo

Izvor: RTS, 28.Avg.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za albansku televiziju "Oranews" da Srbija neće priznati jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost i dodala da dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine postoji i da će on uskoro biti nastavljen. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.