Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Beograd nikada neće priznati Kosovo

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da Srbija nikada neće priznati Kosovo, ali i izrazila uvjerenje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen.

Brnabićeva je istakla da je dijalog neophodan i zauzela se za bolje odnose Beograda i Prištine što je prije moguće, ali i za sprovođenje dogovorenog.

"Srbija je dosta uradila na implementaciji onoga što je dogovoreno tokom dijaloga, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bi Priština trebalo da počne da radi na najvažnijim tačkama sporazuma, pre svega onim o položaju srpske zajednice", rekla je Brnabićeva za albansku TV stanicu "Ora njuz".

Brnabićeva vjeruje da će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen.

"Ja sam tu da nastavim taj proces, da vidimo da li možemo da poboljšamo kvalitet života građana", dodala je ona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.