Izvor: Blic, 23.Mar.2023, 23:51

Premijera filma "Dosije Kosovo - Žuta kuća" održana u Palati Srbija

Premijera filma „Dosije Kosovo – Žuta kuća“, snimljenog u saradnji RTS-a i Ministarstva unutrašnjih poslova, prikazana je premijerno večeras u Palati Srbija, a ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je tom prilikom, pred projekciju, da je negovanje kulture sećanja i naše tradicije - preduslov za opstanak i budućnost Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Premijerno prikazan film “ Dosije Kosovo – Žuta kuća“

Izvor: Danas, 24.Mar.2023, 00:27

Film "Dosije Kosovo – Žuta kuća“, snimljen u saradnji RTS i Ministarstva unutrašnjih poslova, prikazan je premijerno večeras u Palati Srbija, a ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je tom prilikom da je negovanje kulture sećanja i naše tradicije preduslov za opstanak i budućnost...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.